Dagens

Vi tänkte att vi skulle skriva en dagens varje dag så ni får en liten inblick i några av våra bästa/sämsta stunder.

Dagens kommentar: Emma i liften berättar om hennes offpiståkning i skogen: "Jag sjönk ner så jag hade snö till knäna!.. Och Snowboarden var UNDERST!!!! :O" -Oj, shit Emma! Hahah, tänk er tvärt om! XD Vi skrattade så vi grät.

Dagens vurpa: Moa körde offpist i hög hastighet! Allt gick galant! Men... i slutet av backen när allt var avklarat såg hon ett litet gupp hon fick PANIK! 
Hon gjorde ett försök att bromsa precis innan. Det skulle hon inte ha gjort...
Bromsningen stannade henne visserligen men gjorde också att hon föll med armarna rätt ut, huvudstupa ner med ansiktet rakt i den djupa snön. 
Men det värsta var att offpisten var rakt under sittliften och när hon får upp huvudet ur snön hör hon hur det skrattas ovanför henne.

Dagens hiss: Vi har blivit grymma på snowboard!

Dagens diss: När Elvira och Emma skulle ut igen efter att ha varit inne i stugan och värmt sig, för att orka med kvällsåkningen, måste de ta liften för att komma vidare i systemet.. Kvällsåkning eller ej.. Den liften var stängd och alla andra med, förutom en. Den kunde de inte ta sig till så lätt om de inte kunde ta den första liften... Hade de varit vid liften två minuter tidigare så hade de fått åka med, men nu var den stängd... snopet. De fick gå... Inte glada.

Dagens öde: Vi satt i sittliften och pratade om att det hade varit kul att hoppa ur någon gång då snön under är så djup och nära.
När vi började närma oss avstigningsplatsen på mitten kom vi på att vi ville gå av där, men för sent, det skulle vi ha tänkt på tidigare! "Ska vi hoppa av i farten?" "Fort upp med bygeln" "Äh, det är ingen idé" Var saker vi han säga innan liften stannade två meter ovanför marken. Ödet?  Det var prefekt! Nu var det bara att hoppa! ...men Nej. Moa och Elvira fegade ur. .. Nu ångrar dom sig. Mycket. Emma blev sur.



Pussar
Elvira, Emma och Moa.


Kommentarer
Postat av: Elviira

HAHAHAHAH!!! XD allt va kuul! xD :D

2009-02-17 @ 17:49:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback