Duktigt av mej..

image38



VÅr VÅR Vår!! Det är så skönt!

Igår va ja me Emma så när hon kom hade ja bakat scones som vi tog med ut i trädgården och åt på en filt. Idag är de studiedag de e skönt men ja vet inte vad jag ska göra..Emma och Elvira e i borås och Linnea är i varberg... Men ja som är så dukteig vaknade halv nio och cycklade i vag till okQ8 och köpte en tidning och pengar til min mobil innan frukosten. De känndes skönt nu ska jag upp till sängen och läsa och äta lite..

Våren är här nu!

Nu måste våren vara här på ricktigt! Det blommar krokus och snödroppar över allt och påsklilljorna holler på att slå ut. Jag älskar våren. Men får vårkännslor ♥
I går var Linnea och Elvira här vi tittade på film och åk gott det var roligt!..Ja har försökt ringa emma hela dagen ja vet inte var hon är,  ja har ringt till både Kärra Hem och till Mobilen. Var är du Emma?!


Vårtecken tagna ute i det vackra vädret..♥

   image36     

Min önskelista.

Här kommer min halvfärdiga lilla önske lista...

1. Digetal kamera.
2. Presentkort på indiska.
3. En nit-grej som man nitar fast små nitar i papper.
4. Pennfack från panduro.
5. Jeans shorts från wilma.
6. Rosa penslar från panduro.

Jag såg en Jätte häftig sak idag i mataffären idag. Man kan vinna en Ahlgrens bilar data. Det vill jag!
Men strunt i de nu ska ja sova. Mvh Moa


Plantera blommor är vår!

Idag har ja planterat blommor. det är vår tycker jag även om det inte är vår ute. Sedan klättrade ja lite de va kul ja börjar blit ricktigt bra nu igen(om man får skryta lte*)  efter mitt långa uppehåll. Men nu ska ja äte våflor måste skynda!
kramar och pussar.

Vinter? Vår? sommar? höst?

I dag va de nog alla väder som går på mindre än tre timmar sol, regn, snö, hagel, åska och nästan orkan** (Asså nästan). Det enda vädret som inte va var jätte varmt och INGA måln som ja skulle vilja. Ja vill Ha SOMMAR! Då ska vi till kärra och varberg, bohuslän, steninge och varför inte Gbg, eller EMMA Hahah?
Gud va ja längtar..Hahah .
Ja va me Maike i går de va kul, specielt när vi gick på styltor tyckete ja då känndes det som vår ..eller hur!
En tårta som ser ut som Hello Kitty finns det något sötare sätt att göra en tårta på? Ja måste sätta in en bild! Men nu måste ja duscha för ja Har spelat Fotboll. SLUT.

.....................image32......................

DetfinnsbiljetterkvartillTheArkiaprill!

Ja fick veta de nu av alexandra! Hon sa det till mej. åååh! Ja blir så glad.
För dej som inte redan har listat ut varför ja är så glad så är det för att det fins biljetter till the ark kvar! JAAA! ja villl att pappa ska komma Hem nu!. som Alla redan vet så van ju älskade The ark melodifestivalen i år det var roligt tyckte ja men ja skulle ju ha röstat på dom även om ja inte en fick höra låten ♥.
Ja löste ett korsod i en tidning i dag för ja vill så gärna vinna det jätte fina linnet som man kunde vinna.
I tidningen fanns också en jätte häftag klänning som ja vill ha. Men man kan ju inte få allt som man brukar sejs. Men bara dessa två sakerna så skulle ja bliii så glad ♥

Dagen idag blev ju inte ricktigt som ja hade hoppats på. Ja hade räknat med att eftersom vi hade studeie dag så skulle jag sova halva förmiddagen innan jag skulle göra något kul med linnae. linnea blev tyvärr sjuk och mamma ringde lite i nio och sa att ja måste gå upp. så va de me de... men dagen har ju inte varit dålig för de...


En sida fullproppad med fina saker Ja står inte ut! Man kan inte få allt ....

 
...Men lite i alla fall. Elller?!

Sloen skiner.

♥-- det är vår och sol ute ja vill vara ute nnu ! ja orde inte sitta här men nu gör ja de bara för ja gick hem från skolan i dag så ja orkade inte vara ute mer.
The ark van ju melodifestivalen det tyckte jag var jätte bra och ja har bestämt att ja ska gå på konsert med dom i sommar! Åh sommar JA längtar så mkt så ja vet inte vad ja ska ta mej till men de kan ju inte vara jätte långt kvar nu om det är 10 grader ute ...Elller?!  Men nu ska ja inte skriva mera.
........................................................................................................Haha

Vig som en gurka?!

JA ja har ju inte skrivit på länge kan vara för ja har haft såå mkt annat att göra eller för att ja spelar något annat på datan **.?! Man vet ju inte..  Ja kan ju skriva om en liten kul grej som hände nu i måndags.
 Ja sov över hoss linnea på en vanlig varda.           Det va jätte kul specielt när vi va inne på datan och mobba Calle!  Haha.. !!
MEn de va inte det som va de viktiva dagen efter hade vi friluftsdag då hade jag och linnea spining det var jätte kuul!**             
Men mkt mkt jobbigt när vi fick sluta sen kl 10.50 på dagen så skulle jag gå hem från kinna.

När jag väl va hema komma ja på att jag inte hadde någon nyckel!
Hmmm vad gjorde jag?!                           ......Ja lyckades på konstigt sätt få upp källar fönstret sen va det bara att krypa in* eller !? Nej det är där vi tar in vår ved så det va GANSKA smutsigt! Det lilla fönsteret sitter typ två meter ovanför marken så ja fick lixom hänga mej över kanten och hoppa ner på marken sen va det bara att gå upp och låsa upp och hämta alla ina grejer som ja hade lämnat utanför.  SLUT!



Ja och Elvira har ju varit på kortvasan me det var jätte kul men ja hakade upp mej på rövarspråket i ett och ett hlft dyngn. Hejåj dådå!   ♥